|
| Форум Разное Реклама Не можу забезпечити мамі правильне харчування (Як забезпечити літній людині щоденне збалансоване харчування) |
| Не можу забезпечити мамі правильне харчування |
Привіт, друзі.
Дуже потребую поради. У мами проблеми зі шлунком і цукровий діабет, їй 78. Лікар прописав сувору дієту, але я працюю по 10 годин на день і просто не встигаю готувати окремо для неї. Заморожені страви або доставка – це не те, що їй потрібно, а щоденне приготування кількох видів їжі мене вже виснажує. Боюся, що через мою зайнятість мама недоотримує поживних речовин або харчується неправильно. Може, хтось знайшов вихід у такій ситуації? |
antonpovichenko, Вітаю! Розумію вас на всі сто, ми пережили те саме з дідусем. Йому потрібна була дієта без солі та з контролем цукру, а ми постійно хвилювалися, що не встигаємо готувати правильно. У підсумку знайшли чудовий вихід – будинок для літніх людей «Опіка 24/7» у Хмельницькому. Офіційний сайт: https://opika24-7.com.ua/uk/hmelnyczkyj/
Там харчування організоване на високому рівні:
Дідусь швидко звик до такого режиму, став почуватися краще й навіть набрав трохи ваги. Для нас це величезне полегшення, бо ми знаємо, що він отримує все необхідне і харчується правильно кожного дня. |
| |||
| |||