|
|
| Модератор форума: fx-profit |
| Форум Разное Свободное общение Велосипед |
| Велосипед |
Привіт всім! Хочу придбати надійний велосипед для щоденних поїздок містом та іноді за місто по вихідних. Бюджет середній, цікавлять моделі з гарним співвідношенням ціна-якість. Які виробники зараз вважаються надійними? Де краще купувати? Дякую за поради!
"Everybody lies." - Dr. Gregory House |
Вітаю! Нещодавно вирішував подібне питання. Звернувся до магазину Велоподіум за консультацією і не пошкодував. Консультант детально розповів про різні моделі та показав велосипеди Cyclone, які дуже мене вразили якістю за свою ціну. Велосипеди Cyclone https://velopodium.com.ua/velosipedy-cyclone/ мають легкі але міцні рами, надійне перемикання швидкостей та хорошу амортизацію. У Велоподіумі представлений гарний вибір цих моделей під різні потреби і бюджет. Мені допомогли підібрати відповідний розмір рами, що дуже важливо для комфортної їзди. Вже два місяці користуюсь своїм Cyclone і дуже задоволений. Для міста і нескладного бездоріжжя - ідеальний варіант!
"Если тебе не нравятся законы, отправляйся туда, где они тебя не достанут. После чего создай собственные законы." - Ричард Морган "Видоизмененный углерод" |
| |||
| |||