|
|
Модератор форума: fx-profit |
Форум Разное Свободное общение Який подік вибрати — Vaporesso чи щось інше? Чому взяв у Gur |
Який подік вибрати — Vaporesso чи щось інше? Чому взяв у Gur |
Хочу перейти на вейп, але щоб без мороки — заправив і париш. Багато хто радить подік Vaporesso, типу він простий і смачний. Думаю між XROS 4 і Oxva Xlim. Побачив, що в Guru Vape є Vaporesso — хтось вже там замовляв? І чи дійсно кращий за інші?
|
Брав подик https://guruvape.com.ua/pod-systema-vaporesso/ Vaporesso в Guru Vape — вибір був свідомий, не просто “по приколу”. До цього мав Oxva, норм, але трохи підтікала і не завжди стабільно працювала. Vaporesso в цьому плані — як танк. Я взяв XROS 4 — виглядає чітко, компактний, металічний корпус, і затяжка регулюється як хочеш.
Замовлення в Guru Vape пройшло легко: вибрав, оплатив — і через день подік вже був у Львові. Все нове, оригінальне, упаковка не вскривалась, серійний код б’ється на сайті Vaporesso. Ще й дали знижку на наступне замовлення — дрібниця, а приємно. Я додатково взяв Chaser LUX ULTRA — рідина з персиком і кулером, смак розкривається бомбезно. Картриджі теж були в наявності — зручно, що все можна купити в одному місці, не паришся по різних магазинах. Чому Vaporesso? Бо стабільність. Не плюється, не тече, заряд тримає довше, ніж той самий Xlim. І в плані вигляду — виглядає дорожче, як на мене. Так що моя порада — якщо думаєш, що брати, бери Vaporesso в Guru Vape. Я вже кільком друзям порадив — всі задоволені. |
| |||
| |||