<a href="http://www.instaforex.com/ru/?x=GJX">InstaForex</a>
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: fx-profit  
Форум » Разное » Свободное общение » Розстоювальна шафа (Розстоювальна шафа)
Розстоювальна шафа
Понедельник, 05.02.2024, 23:28 | Сообщение # 1
RU Пользователи
  • Лейтенант
  • Сообщения: 49
  • Репутация: 0
Ресторане обладнання включає різні пристрої, необхідні для оптимальної роботи кухні та обслуговування гостей. Ось кілька видів обладнання та їх функції:
1. Пароконвектомат. Комбінований пароконвектомат – це професійне кулінарне обладнання, що поєднує можливості приготування страв парою і з використанням конвекції. Він призначений для приготування різних страв методом комбінованого повітряно-парового впливу. Пароконвектомати знаходять широке застосування у ресторанному та великооб'ємному кулінарному виробництві, дозволяючи готувати їжу рівномірно, зберігаючи її вологість та поживні речовини.
2. Конвекційна піч. Конвекційна духова шафа – це піч, що працює на основі конвекційного принципу для рівномірного прогріву та приготування їжі. Вона оснащена вентилятором, який забезпечує циркуляцію гарячого повітря всередині камери. Це гарантує рівномірне приготування страв та досягнення ідеальної золотистості.
3. Піч для піци. Піч для піци – пристрій, призначений спеціально для запікання піци. Варіанти включають газові, електричні або дров'яні, забезпечуючи необхідну температуру для швидкого та рівномірного приготування тіста та інгредієнтів.
4. Індукційна плита. Плита з індукційною технологією працює на принципі нагрівання за допомогою електромагнітних полів. Професійні варіанти призначені для інтенсивного використання на кухні, гарантують швидке та точне нагрівання посуду.
5. Гриль із притискною функцією. Гриль з притискною функцією – це апарат для приготування страв з обох боків. До його складу входять верхні та нижні гриль-пластини, які забезпечують рівномірний притиск на продукт, створюючи апетитну кірку та прискорюючи процес приготування.
6. Сувід. Сувід – метод приготування їжі за низьких температур, який передбачає тривале перебування продукту у воді при постійній температурі. Таким чином досягається рівномірне прогрівання та збереження вологості, що робить страви неймовірно ніжними.
7. Розстоювальна шафа. Розстоювальна шафа https://np.com.ua/product....i-shafy використовується для процесу вистоювання перед випіканням. Шафа створює необхідні умови для піднімання тесту, забезпечуючи йому необхідний час та температуру для забезпечення оптимальної структури та смакових якостей.
8. Професійні газові кухонні плити. Плити з газовим обладнанням потрібні для інтенсивного використання на кухні. Вони забезпечують точне регулювання тепла та дають можливість готувати різноманітні страви одночасно на різних конфорках.
При цьому слід зазначити, що ви маєте можливість підібрати обладнання з групи слайсерів, а зробити це можна за посиланням на сайті офіційного імпортера товарів такого типу в нашій країні.
Форум » Разное » Свободное общение » Розстоювальна шафа (Розстоювальна шафа)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: