|
|
Модератор форума: fx-profit |
Форум Разное Свободное общение Чи потрібне антипригарне покриття в електрогрилі? |
Чи потрібне антипригарне покриття в електрогрилі? |
Антипригарне покриття в електрогрилі — одна з тих характеристик, на яку варто звертати увагу перед покупкою. Воно значно спрощує процес приготування їжі, а також догляд за технікою: https://techtoday.in.ua/news....60.html . Адже страви не прилипають до поверхні, не підгорають, і після смаження немає потреби довго відтирати залишки їжі. З власного досвіду можу сказати: раніше я користувався грилем без покриття, і кожен раз приготування перетворювалося на боротьбу. А коли я вперше спробував модель з антипригарною поверхнею — відчув справжню різницю.
Коли готуєш м’ясо, рибу або овочі, важливо зберегти не лише їхній смак, а й зовнішній вигляд. Без антипригарного шару шматочки часто рвуться, втрачають апетитний вигляд і навіть прилипають до пластин настільки сильно, що їх доводиться знімати лопаткою. Це не лише незручно, а й псує сам процес. З іншого боку, антипригарне покриття дозволяє отримати рівномірну скоринку, мінімізує використання олії та зберігає соковитість продуктів. Я помітив ще один важливий плюс — легкість чищення. Після сніданку чи вечері не потрібно витрачати багато часу на миття гриля. Достатньо просто протерти поверхню м’якою губкою або серветкою, і все знову готове до використання. Це особливо актуально, коли готуєш часто або для великої родини. Звісно, антипригарне покриття не є гарантією ідеального приготування, якщо не дотримуватись температурного режиму або правил експлуатації. Але воно точно робить процес приготування значно комфортнішим. Після кількох місяців використання електрогриля з такою поверхнею, я вже не уявляю, як обходився без нього раніше. Якщо обирати між моделлю з покриттям і без — я однозначно раджу не економити. Це вклад у зручність і якість щоденного приготування їжі. |
| |||
| |||